De vijf pijlers van Accofides

Vijf pijlers

Wat biedt Accofides aan haar ondernemers? We bundelen onze activiteiten in 5 pijlers.

Accountantskantoor Accofides biedt meer dan enkel en alleen ‘de boekhouding’. Uiteraard vormt de boekhouding de wettelijke basis. Daarom biedt Accofides in totaal vijf pijlers om ons gehele aanbod te concretiseren.

  1. Persoonlijke, langetermijnrelatie

Wij gaan enkel lange termijnrelaties aan omdat we er sterk in geloven dat we je zo beter kunnen adviseren. Wij kennen onze ondernemers hun context, hun business, hun (persoonlijke) doelen en hun uitdagingen. Dat schept vertrouwen (fides) en creëert de juiste setting om lang samen te werken.

Wat betekent dat concreet?

2. Digitalisering / automatisering

Wij coachen jou in het efficiënt beheren van je boekhouding en structureren je digitale stromen hiervoor. We zetten de gepaste en geconnecteerde software in zodat jij tijd bespaart en snel over je resultaten beschikt.

Wat betekent dat concreet?

3. Digitale boekhouding

basis van alles: een wettelijk correcte boekhouding en tijdige aangiftes aan de overheid. Onze jarenlange ervaring en expertise garanderen een vlotte en bovenal correcte boekhouding. Helemaal digitaal.

Wat betekent dat voor mij?

4. Cijfercoach

Wij coachen jou in het begrijpen en inzetten van cijfers. We visualiseren de voor jou relevante cijfers zodat jij snel en accuraat weet of ‘je goed bezig bent’. Accofides bied je hiervoor  via een unieke toegangspoort de juiste online tools aan.

Wat betekent dat voor mij?

5. Expertise op maat

Indien noodzakelijk en altijd in overleg schakelen we extra expertise in. Daarbij behouden wij altijd het totaal overzicht en volgen dit advies verder op, ook op lange termijn.

Wat betekent dat voor mij?