Over Accofides

Accofides levert een totaalservice op het gebied van boekhouding en fiscaliteit. Onze klanten zijn actief in zowat alle sectoren, met uitzondering van de landbouwsector.

Onze meerwaarde

Wij staan voor een klantgerichte aanpak. Zowel Nico als Tom vormen het respectieve aanspreekpunt voor alle klanten. De dossiers worden vanzelfsprekend mee beheerd door zes medewerkers, maar Nico en Tom houden steeds een vinger aan de pols. Op die manier kan de klant hen op elk moment rechtstreeks aanspreken voor een bespreking van de resultaten, advies bij een investeringsbeslissing, begeleiding bij besprekingen met de bankā€¦ Omdat wij de dossiers door en door kennen verstrekken wij ook proactief advies, zodat de klant zijn bedrijfsvoering kan optimaliseren. Wij staan met andere woorden altijd naast en achter de ondernemer.

Wie zijn Accofides?

Accofides bestaat uit 2 IAB erkende accountants en hun medewerkers.

NICO VANDENHENDE is erkend accountant en belastingconsulent door het IAB sinds 2006. Hij is ongeveer 15 jaar werkzaam in de fiscale en accountancy sector. Hij nam het kantoor van zijn stagemeester Dhr. Mortier over in 2008 na een 10 jarige samenwerking. Hij stichtte toen de accountantsvennootschap “Accountancy Mortier & Vandenhende BVBA”.

TOM DE VRIESE was eerst erkend boekhouder fiscalist sinds 2005 en sedert 2008 ook erkend accountant en belastingconsulent door het IAB. Hij is ongeveer 11 jaar werkzaam in de fiscale en accountancy sector. Na 8 jaar trouwe dienst in een gerenomeerd boekhoudkantoor nam hij de beslissing om zijn eigen kantoor “De Vriese Consulting BVBA” verder uit te bouwen. Dit resulteerde in een samenwerking met “Accountancy Mortier & Vandenhende” via zijn eigen accountantsvennootschap.

Zo is sedert 2010 een nauwe samenwerking ontstaan tussen beide kantoren wat op vandaag resulteert in “ACCOFIDES”. Er is gekozen voor een onafhankelijke benaming, een naam met een visie. “ACCO” staat voor ons accountancy werk, “FIDES” staat voor loyaliteit en vertrouwen. Wij geven u namelijk de zekerheid en het vertrouwen, dat u nodig heeft om u volledig aan uw eigen werkzaamheden te wijden. Daarin bent u immers de specialist! Wij zetten uw werk om in cijfers en zetten graag de puntjes op de i.

Nico en Tom