Accountancy & Fiscaliteit

U kan bij Accofides terecht voor alle diensten aangaande boekhouding en fiscaliteit. Wij hebben ervaring in alle sectoren, met uitzondering van de landbouwsector. Wij staan garant voor een adequate afhandeling van uw dossier door heel bekwame medewerkers. Bent u een starter of een gevestigde waarde, bij Accofides bent u welkom en wordt u goed gediend.

Elke medewerker heeft zijn vaste dossiers, waardoor onze klanten steeds één aanspreekpunt hebben voor hun boekhouding. Wij vinden het heel belangrijk dat elke ondernemer een vertrouwenspersoon heeft, waar hij steeds terecht kan voor helder en transparant advies. De grote meerwaarde voor onze klanten is onze grote toegankelijkheid. U krijgt steeds persoonlijk advies op maat, ook proactief. De twee zaakvoerders Tom en Nico zijn het respectieve aanspreekpunt voor alle klanten en zijn goed op de hoogte van alle dossiers. Als klant kan u op elk moment bij hen terecht voor advies of bespreking van uw resultaten.

Ons team gaat prat op haar doorgedreven kennis en volgt constant bijscholing. Hierdoor zijn wij goed op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Dit is een enorm voordeel voor onze klanten.

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd inzake:

  • Boekhouding
  • Fiscaal advies
  • Begeleiding bij de oprichting van vennootschappen
  • Successie- en vermogensplanning
  • Bedrijfsadvies voor ondernemers

Wilt u graag ontdekken hoe we u kunnen helpen?
Wij maken graag even tijd voor u!